A Simple Key For خواص عسل Unveiled
A Simple Key For خواص عسل Unveiled
Blog Article
تقویت و پوست و مو، فعالکنندهی حافظه و رشد کودکان، از بین برنده کرم روده و معده، تقویت قوای جنسی، مفید برای گرم مزاجان
عسل هم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و هم میتواند فعالیت رادیکالهای آزاد را کنترل کند. ریفلاکس معده ممکن است تا حد زیادی به علت رادیکالهای آزادی باشد که به سلولهای دستگاه گوارش آسیب میرسانند و عسل میتواند از این امر جلوگیری کند.
۲. شیوهی دیگری که معمولا در طب سنتی برای برطرف کردن عفونت لثه ها کاربرد دارد مخلوط عسل و سرکه انگور است.
نفخ معده، زخم معده، رفلاکس معده و عفونت معده از مهمترین مشکلات معده به شمار میآیند که عسل میتواند مرهم مناسبی برای آنها باشد.
از آنجایی که قرار است در این مطلب در مورد خواص عسل طبیعی صحبت کنیم پس بهتر است ابتدا بدانیم به چه عسلی، عسل طبیعی گفته میشود و عسل باید چه فاکتورها و استانداردهایی داشته باشد تا به آن طبیعی بگویند.
این مواد می توانند به بهبود تغییر رنگی پوست و جلوگیری از پیری زودرس کمک کنند.
بدون شک شما هم در مورد خواص عسل طبیعی چیزهای زیادی شنیده یا خواندهاید. خاصیت هایی که گاهی تعداد آنها آنقدر زیاد است که حتی شمارش آنها هم سخت میشود چه برسد به اینکه آنها را باور کنیم!
مواد ضد میکروبی: عسل دارای موادی همچون پروتئین ها، پپتیدها و آنتی اکسیدان های خاصی است که به عنوان مواد ضد میکروبی عمل می کنند.
گذشت مدتی میتواند در قسمتهای داخلی هم رشد نماید.[۱۷] در واقع باید دانست که هر بار که حیوان کوچکی مانند موش یا حشره وارد کندو میشود، توسط زنبورهایی که نمیتوانند آن را به بیرون حمل کنند با نیش کشته میشود.
طیف وسیعی از آنزیم ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، میوه عسل آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم ها در شکل گیری عسل نقش مهمی ایفا می کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می شود، که به جذب کلسیم کمک می کند.
عسل از دورانهای قدیم مورد توجه و استفادهی انسانها بوده است و از آن به عنوان یک مادهی غذایی مهم و تنها منبع قند (کربوهیدراتشان)، استفاده میکردهاند.
شروع با مقدار کم: اگر تا به حال عسل مصرف نکرده اید یا از حساسیت های غذایی آگاه نیستید، باید با مصرف مقدار کمی عسل شروع کنید تا واکنش بدن خود را مشاهده کنید.
در جواب به این سوال به صورت خلاصه باید گفت که خیر، عسل برای این دسته افراد هیچ ضرری ندارد. مادران باردار میتوانند بدون نگرانی عسل مصرف کنند و مطمئن باشند که مشکلی برای جنین آنها پیش نخواهد آمد. اما آیا مصرف عسل در این دوران خاصیتی هم دارد؟
در اساطیر و طب عامیانه، عسل هم بهصورت خوراکی و هم موضعی برای درمان بیماریهای مختلف از جمله ناراحتیهای معده، زخمها، زخمهای پوستی و سوختگیهای پوستی توسط یونانیان و مصریان باستان و در طب سنتی چینی و آیورودا استفاده میشد.[۶۷]